• Revista Pharma Business pune la dispozitia cititorilor sai un nou produs editorial. In 2009 va aparea prima editie a ghidului "Pharma Business Guide – ghidul medicului si farmacistului".

  Acest nou produs editorial este un instrument complex care, prin conceptie si structura, constituie un instrument de lucru pentru medicii practicieni, farmacisti, dar nu numai. Ghidul vine in intampinarea nevoii de informare a principalilor actori ai domeniului medical si il pot consulta ori de cate ori este nevoie. "Pharma Business Guide” este structurat pe doua mari capitole: unul care isi dedica spatiul editorial companiilor farmaceutice prezente in Romania si portofoliilor de produse detinute de acestea, iar celalalt capitol este dedicat furnizorilor (importatori, producatori si distribuitori) de aparatura si instrumentar medical si celor din domeniile conexe (prestatoare de servicii).

  Sunt invitati sa participe: producatorii, importatorii si distribuitorii de produse farmaceutice; producatorii, importatorii si distribuitorii de aparatura si instrumentar medical; prestatorii de servicii de mentenanta; furnizorii de consultanta si solutii financiare; furnizorii de produse de software medical si paramedical.

  Fie ca veti alege sa va listati gratuit compania sau veti alege unul din formatele de publicitate platite, veti avea urmatoarele beneficii:

  • Acces direct la medicii si farmacistii care constituie targetul revistei Pharma Business, intr-un tiraj de 12.000 exemplare, ghidul distribuidu-se gratuit
  • Datele dvs. de contact vor fi disponibile 24/7/365 prin cele doua variante de prezentare (tiparit si web)
  • Modificarile datelor de contact, ulterioare publicarii ghidului, vor putea fi facute in varianta electronica (web), GRATUIT
  • Garantia calitatii oferita de brandul Pharma Business, binecunoscut in randul cititorilor revistei

  Asigurati-va ca veti fi prezent in "Pharma Business Guide" completand unul dintre formularele de mai jos:

  Formular destinat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse farmaceutice

  Formular destinat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de aparatura si instrumentar medical si domenii conexe (prestatoare de servicii de mentenanta, financiare)

Comenteaza →

Comentarii

Cancel reply