Congresul National de Farmacie 2018

cnfr2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 – Ediția a XVII-a

Farmacia actuală între specializarea inteligentă și responsabilitatea socială
26 – 29 Septembrie 2018, București
A 17-a ediţie a Congresului Naţional de Farmacie din România 2018 – Farmacia actuală între specializarea inteligentă și responsabilitatea socială, constituie un prilej unic de prezentare şi promovare a companiilor care activează în domeniul farmaceutic, oferind posibilitatea expunerii produselor farmaceutice, a tehnologiilor si a consumabilelor. Totodată, CNFR 2018 este momentul în care sunt evaluate progresele înregistrate de la ultima ediţie şi sunt explorate şi conturate direcţiile de cercetare în domeniul farmaceutic.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul congresului www.congresfarmacie2018.ro

Medical Forum 2018

medicalforum
 • Sibiu
  26 - 27 februarie
 • Tg. Mures
  6 - 7 martie
 • Baia Mare
  13 martie
 • Oradea
  14 martie
 • Iasi
  20 - 21 martie
 • Pitesti
  17 - 18 aprilie
 • Slatina
  26 aprilie
 • Bucuresti
  15 - 16 mai
 • Galati
  22 - 23 mai
 • Ploiesti
  6 - 7 iunie
 • Cluj
  2 - 3 octombrie
 • Resita
  16 octombrie
 • Suceva
  24 - 25 octombrie
 • Calarasi
  14 noiembrie

„Stimati colaboratori,

Pregătirea profesională a medicilor de familie este o componență esențială a bunei îngrijiri și a unei acoperiri optime a nevoilor medicale ale pacienților noștri. Este de altfel și o preocupare definitorie pentru Societatea Națională de Medicina Familiei.

Așa cum probabil știți, din documentele oficiale ale CNAS, între 71% și 80% dintre serviciile medicale uzuale sunt furnizate de medicii de familie. Un procent asemănător dintre prescripții sunt tot ale medicilor de familie.

Problemele medicinei de familie probabil le cunoașteți: îngrădiri legislative, protocoale abuzive, o imensă birocrație, încercarea de a transforma medicii în administratori, discriminare, sărăcie, emigrare masivă, lipsa tinerilor medici care să profeseze în România.

Nevoile de îngrijire sunt mari peste tot încă și mai mari în zonele rurale și ale orașelor mici. Populația României îmbătrânește, cu o povară imensă a bolilor cronice de tot felul.  Și totuși, împreună, trebuie să ne ocupăm de sănătatea oamenilor.

În conditiile unui sistem medical fragil, sărac, dar și a lipsei severe de specialiști în multe domenii, singura șansă a populației, în ceea ce privește sănătatea acesteia este un medic de familie bine pregătit profesional, implicat în propria evoluție profesională și în activitatea zilnică din cabinete.

În acest sens, doresc să vă mulțumesc anticipat pentru disponibilitatea de a ne fi alături în efortul de înnoire și aprofundare a cunoștintelor medicale ale colegilor noștri.

Suntem perfect conștienți că fără sprijinul domniilor voastre nu putem să organizăm evenimentele dorite, nu putem să ne realizam menirea cea mai importantă, cea a pregătirii profesionale a breslei.

Medical Forum este o manifestare itinerantă importantă și traditională a SNMF. În fiecare an mergem către colegii noștri din minim 10 orașe importante și încercăm să aducem noutăți profesionale, dar și să ne informăm colegii asupra noutăților legislative și organizaționale.

Organizatorul logistic exclusiv al evenimentelor este Pharma Business Services.

Aderența la tratament, atât în patologia acută, dar mai ales în bolile cronice reprezintă o problemă esențială pentru sănătatea oamenilor. Este strict necesar să schimbăm abordarea în relația cu pacienții, pentru a convinge, informa, insista asupra acestui aspect.

Evenimentele anului 2018 se vor desfasura sub tema generala :
„Stilul de viata, preventia si (mai ales) aderenta la tratament, solutii pentru sanatatea pacientilor nostri”.

Ne dorim prezentări atractive, interactive, cât mai legate de activitatea de zi cu zi din cabinete. Prelegerile nu mai sunt demult o modalitate cu bun randament în abordarea profesioniștilor. Suntem siguri că veți alege modalități prin care să ne fiți aproape, prin care mesajul profesional să ajungă în activitatea noastră profesională din cabinete.

Vă reamintim de asemeni că SNMF are 12 grupuri de lucru (formate din medici formatori deosebiți, experți în domeniile lor) dedicate diferitelor zone de interes ale medicilor de familie ( cardio, diabet, pneumo, vaccino, pediatrie, gineco, onco și paliație, gastro, sănătate mintală etc http://snmf.ro/grupuri_de_lucru.htm). Vă sugerăm să optați și pentru formatorii noștri ca speakeri și vă asigur că nu veți fi dezamăgiți.

Va multumim inca odata si va asteptam alaturi de noi!”
Rodica Tanasescu  –  Presedinte  SNMF

DSC_0169

MODERATOR

Dr. Rodica TĂNĂSESCU, Preşedinte, Societatea Naţională de Medicina Familiei

EVENIMENTE ORGANIZATE SUB PATRONAJUL:

soc

Pharma Forum 2018

pharmaforum
 • Sibiu
  27 - 28 februarie
 • Tg. Mures
  7 - 8 martie
 • Oradea
  15 - 16 martie
 • Iasi
  21 - 22 martie
 • Pitesti
  18 - 19 aprilie
 • Craiova
  24 - 25 aprilie
 • Bucuresti
  14 - 15 mai
 • Galati
  22 - 23 mai
 • Constanta
  13 - 14 iunie
 • Timisoara
  17 - 18 octombrie

„Stimati colaboratori,

Vă invităm să ne fiți alături și în anul 2018 la seria anuală a evenimentelor Pharma Forum inițiate de Colegiul Farmaciștilor din România sub patronajul Societății de Științe Farmaceutice din România și organizate de societatea Pharma Business Services SRL.

Evenimentele Pharma Forum, pornite încă din anul 2008, sunt manifestări itinerante și tradiționale ale Colegiului Farmaciștilor din România si a Societății de Științe Farmaceutice din Romania fiind creditate cu 16 puncte de EFC. În fiecare an, 10 orașe din România sunt alese pentru a găzdui aceste evenimente, unde ne propunem să aducem noutăți profesionale, legislative și organizaționale, alături de moderatorul acestora, Prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, președinte al celor două instituții, CFR și SSFR.

Lucrările științifice susținute de specialiștii de renume din domeniu și autoritățile de pe plan local sunt de interes, atât pentru farmaciști cât și pentru asistenții de farmacie. Fiecare eveniment se desfășoară pe parcursul a două zile, invitații având ocazia să participe atât la sesiunile și dezbaterile științifice abordate în plen cât și să viziteze spațiul expozițional.

Suntem perfect conștienți că fără sprijinul domniilor voastre nu putem să organizăm evenimentele propuse, nu putem să ne realizăm menirea cea mai importantă, cea a pregătirii profesionale continue a breaslei.

Doresc să vă mulțumesc anticipat pentru disponibilitatea de a ne fi alături în efortul de înnoire și aprofundare a cunoștințelor farmaceutice ale colegilor noștri.”
Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa – Presedinte Societatea de Stiinte Farmaceutice din Romania

sp_lupuliasa

MODERATOR

Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa - Presedinte Societatea de Stiinte Farmaceutice din Romania

EVENIMENTE ORGANIZATE SUB PATRONAJUL:

cfr